Om oss

Henkelstorps Cementgjuteri AB har i sin nuvarande bolagsform verkat sedan 1970, men verksamheten har anor som sträcker sig längre bakåt än så. Företaget har alltid genomsyrats av en stor mängd yrkesstolthet, och som familjeföretag har man varit mån om att såväl kunnande som uppfiningsrikedom och kundfokus skall gå i arv från generation till generation.

Idag står företaget inför ett spännande skifte då man kombinerar den tidigare dominerande privatkund försäljningen, med etableringen som leverantör till företagssektorn. Henkelstorps Cementgjuteri AB har till exempel med stor framgång introducerat sjövikter som en dominerande produkt. Man är minst lika innovativ inom privatkundsmarknaden då man etablerar företaget Henkelstorps Natursten AB. Ett spännande företag som genom nytillförd spetskompetens kommer att bli ett företag att räkna med, inte minst vad gäller exklusiva handtillverkade inredningsdetaljer i finaste natursten.

Vi på Henkelstorps Cementgjuteri AB är glada att just du tittar in på vår hemsida – och du är alltid välkommen att besöka oss i Henkelstorp eller kontakta oss!

Övriga delar i vår verksamhet
Henkelstorps Natursten
HCG Sjövikter